Humor: Muggshot

Related Post

Vi vet at fredager er forferdelige dager å være på jobb, derfor har vi bestemt oss for å gjøre den siste arbeidsdagen i uka litt mer interesant.
Vi starter derfor en liten serie vi kaller Humor: Mugshots, her kommer vi til å legge ut et par bilder av kjendiser som har vært på tur oss Onkel Politi sitt kontor litt ufrivillig.

Idag er det Robert Downey Jr og Tim Allen som har vært på besøk

robert-downe-jr-ymugshot
Iron Man ble fotografert av California Department of Corrections i August 1999 . Han satt da inne for  en narkotikadom.  Det andre bildet ble tatt November 2000 etter at han ble arrestert på det luksuriøse Merv Griffin Resort i Palm Springs for besiktigelse av Narkotiskestoffer. Det tredje bildet ble tatt i April 2001 etter at skuespilleren ble tatt i sammenheng med en etterforsknings sak for å ha vært påvirket av ett kontrolert stoff.

 

tim-allen-muggshot
Skuespiller  Tim Allen ble arrestert i Mai 1997 av Bloomfield Township, Michigan Politiet og ble dømt for å kjøre under påvirket tilstand. Senere vedtok han dommen og ble dømt til å betale en bot og delta i ett alkohol rådgivnings kurs.