Humor: Mugshot

Nok en fredag er her. Det betyr litt humor fra vår side.
Vi har flere Mugshots, og denne uken har vi funnet «The sixth sense» skuespiller Haley Joel Osment, Rip Torn og Hug Grant

adsfadf
Hugh Grant ble arrestert i Juni 1995 av Hollywood politiet som tok ham på fersken mens han hadde sex med en hore. Skuespilleren erkjente seg skyldig og ble dømt to 2 års prøvetid og dømt til å betale en bot.
asdfasdf
Skuespiller Haley Joel Osment ble dømt for fyllekjøring og marijiana besitigelse etter han krasjet sin 1996  Saturn stasjonsvogn på vei hjem fra en konsert i Los Angeles i Juli 2006 . Den da 18 år gamle skuespilleren som var med i «The Sixth Sens» ble lett skadet i ulykken og var bare inne på sykehuset for en liten sjekk. Osment, som ble fotografert av en politiman fra Los Angeles ble løslatt etter å ha betalt kausjon på $15.000.
adsfadsf
Skuespiller Rip Torn ble arrestert  i Desember 2006 i Westchester, New York og siktet for kjøring under påvirkning av alkohol etter at han krasjet inn in en traktor henger. Når politiet annkom nektet han å ta en alkholtest før han ble tatt inn til politistasjonen hvor bildet ver ble tatt.